Vill Du sälja egna produkter?

Produkterna som säljs skall vara gediget hantverk och vi strävar till att ha ett så brett sortiment som möjligt.

Var? Storgatan mellan After Eight och Malmska gården i Jakobstad är avstängd för trafik och marknaden hålls på Liljas innergård och Storgatan.

När? Försäljarna ställer i ordning från kl. 08.00. Allt bör vara klart senast 9.30 då samtliga bilar/kärror är fö rpassade till ngn. sidogata. Medverkande förbinder sig att vara på plats fram till klockan 15.00 då marknaden avslutas. Detta av hänsyn till besökarna.

Jul på Södermalm

Nu är det jul igen och med den kommer Jul på Södermalm som i år ordnas för tjugonde året i rad. Evenemanget som startade år 2000 har redan blivit en tradition som årligen samlar ett tusental besökare.

Man har möjlighet att vandra omkring på Södermalm i skenet av facklor och titta in på någon av innergårdarna i kvarteret eller göra ett besök i muséets byggnader vid Malmska gården. Där påminns man om svunna tider i Julstugan eller så kan man insupa miljön i lanthandeln anno 1950.

På Liljas innergård står marknadsstånden tätt packade och inne i caféet bjuds det på gröt, skinksmörgåsar, kaffe m.m.

Traditionellt hantverk blandas med design, konsthantverk och After Eights egna julprodukter. Här finns kanske den där speciella, vackra julklappen du letat efter eller något för julbordet.

Men framförallt vill Jul på Södermalm vara en alternativ mötesplats mitt under de hektiska julveckorna. En plats där just du ges möjlighet att träffa mänskor, stressa av och bara vara...