AE Verstas

nuorten työpajat

Musikcafé After Eight:ssä on tarjolla työharjoittelua monella eri alalla. Jos olet iältäsi 16-29-vuotias voit työskennellä Liljan kasvihuoneessa sekä lyhyempiä että pitempiä aikoja. Tilamme sijaitsevat Pietarsaaren keskustassa ympäristössä, joka huokuu luovuutta ja mahdollisuuksia. Toiminta on päihteetöntä ja kaksikielistä. Työpajamme ovat Kahvila, Keittiö, Media Lab ja Verstas.

Kahvila

Kahvila on koko toiminnan sydän ja suosittu lounasravintola. Kahvilassa on joka viikko erilaisia konsertteja, näyttelyjä ja tapahtumia. Kahvilaharjoittelijana työskentelet niin asiakaspalvelussa kuin tarjoilussakin.
Ohjaaja: Patrik Vesterlund

Keittiö

Keittiö tekee päivittäin herkullista kotiruokaa, jossa on mukana ripaus ylellisyyttä. Kaikki leivät ja leivonnaiset leivotaan omassa leipomossamme. Keittiössä olet osallisena ruuan alkuvalmisteluista sen esillelaittoon asti ja opit samalla tiimityöskentelyä.
Ohjaaja: Stefan Forsman

MediaLab

Media Labissa sinulla on mahdollisuus tutustua tietotekniikka-alan ammatteihin. Opit käyttämään käyttöjärjestelmää ja ohjelmia, joissa on avoin lähdekoodi. Media Labissa tehdään mm. asennuksia, valokuvausta, kuvankäsittelyä, graafisia töitä. Ohjaaja: Anders Kackur

Verstas

Verstas tarjoaa mahdollisuuden tehdä erilaisia käytännön töitä mm. keramiikkaa, kuvataidetta, kiinteistönhoitoa, kunnostusta, puu- ja maalaustöitä.
Ohjaajat: Beni Edström / Mia Sundström

Haluamme:

  • tarjota mieluisan työharjoittelupaikan
  • kannustaa jatkamaan opintoja tai hankkimaan töitä
  • haastaa sinut ottamaan vastuun arjestasi

Jos kiinnostuit, ota yhteys After Eightiin 781 6500 tai Työ- ja elinkeinotoimistoon 010 6040072