Haluatko Sinä myydä tuotteitasi?

Tuotteiden tulee olla kunnollista käsityötä. Pyrimme siihen, että valikoima on mahdollisimman laaja.

Missä? After Eightin ja Malmin talon välissä oleva Isokatu suljetaan liikenteeltä ja markkinat pidetään Liljan talon sisäpihalla ja Isokadulla

Milloin? Myyjät voivat aloittaa järjestelynsä klo 8.00 alkaen ja heidän tulisi olla valmiita viimeistään klo 9.30, jolloin kaikki autot ja peräkärryt tulee siirtää sivukaduille. Osallistujat sitoutuvat olemaan paikalla klo 15.00 asti jolloin markkinat päättyvät. Täten huomioidaan kävijät.

Joulu Etelänummella

Joulu on taas ovella ja se tuo mukanaan Joulun Etelänummella, joka tänä vuonna järjestetään kahdeskymmenes kertaa. Vuonna 2000 aloitetusta tapahtumasta on tullut perinne, joka vuosittain kerää tuhansittain kävijöitä.

Voit kävellä soihtujen loisteessa pitkin etelä-nummea ja katsella kortteleiden sisäpihoille, tai vaikkapa käväistä museon rakennuksissa Malmin talon lähettyvillä. Siellä voit muistella menneitä aikoja Joulutuvassa tai elää vuoden 1950 maalaiskaupan hengessä.

Liljan sisäpihalla markkinakojut seisovat tiiviisti yhteenpakattuina ja kahvilan sisällä tarjotaan puuroa, kinkkuvoileipiä, kahvia m.m.

Perinteiset käsityöt sekoittuvat design- tuotteiden, taideteosten sekä After Eightin omien joulu- tuotteiden sekaan. Löydät täältä ehkä sen erikoisen, kauniin joululahjan, jota olet etsinyt, tai jotakin joulupöytään.

Mutta ennen kaikkea Joulu Etelänummella haluaa tarjota vaihoehtoisen tapaamispaikan kiireisinä jouluviikkoina. Paikka missä saat mahollisuuden tavata ihmisiä, rentoutua tai vaan olla...