PROJECT RECYCLE!

Hallå företagare och folk där ute i stugorna!

Vill ni hjälpa oss? Musikcafe After Eights ungdomsverkstad är i behov av material. Vi är på jakt efter allt från till exempel metall, trä, tyg, läder, papper, kartong, plast eller mindre möbler som går att restaurera. På AE Verkstad gillar vi att jobba med materialåtervinning och årligen lanserar vi nya designade produkter av återvunnet material i vår pop up-shop GROW. Allt skapat av ungdomar, så klart!

Kanske just du eller ditt företag har något i gömmorna?
Ring i så fall 050 5469874 (vardagar 9-16) och bjud ut vad du har.
Samtidigt bidrar du till en god sak!
Sysselsättning åt unga

AE Verkstad erbjuder ungdomar och unga vuxna arbetspraktik. Hos oss får ungdomar utan jobb eller studieplats prova på allt från kreativt arbete, entreprenörskap och evenemangsplanering till programmering, 3D programmering, café- och köksarbete. Vi vill ge ungdomar en meningsfull sysselsättning och ett sammanhang att trivas i. Genom det hoppas vi kunna stärka självkänslan och inspirera och motivera till vidare studier eller jobb.

Hei yrittäjät ja muut kansalaiset!

Haluaisitteko auttaa meitä? Musikcafé After Eightin nuorisotyöpajalle kaivattaisiin materiaalia. Erityisesti kiinnostaa kaikki, mukaanlukien metalli, puu, kankaat, nahka, paperi, kartonki, muovi ja pienehköt, kunnostettavissa olevat huonekalut. AE työpajalla pyrimme kierrättämään. Pop up –liike GROW:n kausittain uudistuvat tuotteet ovatkin aina nuorten muotoilemia ja valmistamia, kierrätetyistä materiaaleista!

Ehkä juuri sinulla on varaston perällä jotain meille sopivaa?
Soita 050 5469874 (arkisin 9-16) ja kerro mistä haluaisit päästä eroon.
Samalla tuet hyvää toimintaa!

Toimintaa nuorille

Nuoret ilman työpaikkaa tai koulutusta saavat meillä kokeilla kaikkea keramiikkatyöstä ohjelmointiin ja keittiötyöskentelyyn. Tapahtumatuotanto ja yrittäjähenkisyys ovat myös osa-alueita joihin panostamme. Haluamme tarjota nuorille järkevää tekemistä sekä viihtyisän työskentelyympäristön. Tällä tavoin uskomme voivamme edesauttaa nuorten itsetunnon kohentumista sekä inspiroida ja motivoida ottamaan askeleen työelämään tai opintoihin.

Leave a comment