Väggalmanackan Young & Proud 2018

Under hösten har E-LAB samarbetat med ungdomar i AE Verkstad kring ett entreprenörsprojekt. Och nu kan vi äntligen presentera resultatet – en supersnygg väggalmanacka skapad av våra unga praktikanter. Bakom varje månad i almanackan står en ung begåvning. Vissa har jobbat helt digitalt, andra har valt att förkovra sig i bland annat akvarellmålning eller tuschteckning. Helt unik är den alltså, väggalmanackan Young & Proud 2018. Vill ni kolla in den på närmare håll ska ni traska in till Musikcafé After Eights café där den nu finns till salu. (Storgatan 6, Jakobstad) och från och med fredagen den 24 november i pop-up shop GROW, butiken med produkter helt skapade av unga i AE Verkstad. Adressen är Storgatan 6, Jakobstad.

En perfekt farsdagspresent eller julklapp! När du köper Väggalmanackan Young & Proud 2018 är du samtidigt med och bidrar till After Eights ungdomsverksamhet.