AE Verkstad

ungdomsverkstäder

Musikcafé After Eight erbjuder dig arbetspraktik inom en rad olika områden. Är du i åldern 16-29 kan du arbeta i Liljas Växthus för kortare eller längre perioder. Vi finns i centrum av Jakobstad i en miljö som "andas" kreativitet och möjligheter. Verksamheten är drogfri och tvåspråkig. Enheterna är för närvarande Café, Kök, Media Lab och Verkstad.

Café

Caféet är hela verksamhetens hjärta och en välbesökt lunchrestaurang. Varje vecka hålls olika konserter, utställningar och evenemang. Du är med i hela processen kring kundbetjäning och servering.
Handledare: Patrik Vesterlund

Kök

Köket tillreder dagligen välsmakande husmanskost med känsla av vardagslyx. Allt matbröd och alla bakverk bakas också i vårt eget bageri. Här är du aktivt med i allt från råvaruhantering till uppläggning och du får lära dig att arbeta i team.
Handledare: Stefan Forsman

MediaLab

Media Lab ger dig möjlighet att bli bekant med olika yrkesroller inom databranschen. Du lär dig använda operativsystem och program med öppen källkod. Media Lab arbetar bl.a. med installationer, fotografering, bildbehandling, grafiskt arbete.
Handledare: Anders Kackur

Verkstad

Verkstad erbjuder dig praktiskt arbete inom en rad olika områden. Vi skapar en kombination av olika hantverk ss. keramik, bildkonst, fastighetesservice, renovering, trä- och målningsarbeten.
Handledare: Beni Edström / Mia Sundström

Vi vill:

  • ge meningsfull arbetspraktik
  • uppmuntra till fortsatta studier eller arbete
  • utmana dig att ta kontroll över vardagen

Är du intresserad, ta kontakt med After Eight 781 6500 eller Arbets- och Näringsbyrån 010 6040072 i Jakobstad